Toptarget Online Marketing Ügynökség

Elégedetlen a hirdetési kampányainak eredményével?

Válassza a Toptarget Online Marketing Ügynökség-et, amennyiben nem a legolcsóbbat, hanem a legjobbat keresi!
Online Marketing Ügynökség

Premier Google Partner-minősítéssel rendelkező ügynökségként a velünk dolgozó vállalkozásoknak prémium minőségű marketing-szolgáltatásokat nyújtunk: Google Ads, Facebook, SEO és weboldalkészítés területén. Ezt a kiemelt minősítést a Google szigorú szakmai és etikai feltételekhez köti, és folyamatosan ellenőrzi munkánkat. A Google minősítés, a minőség és saját szakmai image-ünk szinten tartása és fejlesztése érdekében folyamatosan képzéseken veszünk részt, konferenciákon előadásokat tartunk és gondosan kiválasztott, belső képzéseken/vizsgákon is részt vevő munkatársakkal dolgozunk együtt jó hangulatú csapatban.  

Céljaink Ügyfeleinkkel közösek: hirdetések hatékonyságának növelése optimális költségszinten egyre magasabb bevétel generálása.

A közös munkánk során mindent tesztelünk, mérünk és az eredmények alapján hétről-hétre javítjuk a kampányok hatékonyságát. Ügyfeleink egy speciális, zárt online felületen folyamatosan követhetik az eredmények alakulását, valós időben és akár visszamenőleg is.

Lehetőséget biztosítunk az online és személyes konzultációkra. valamint, bármikor jelezhetik, hogyha módosításra vagy kiegészítésre tartanak igényt.

Online Marketing Ügynökség Budapest X. kerületében

Kőbányai irodánk nyitva áll minden (leendő) ügyfelünk előtt, ha tanácsadásra van szüksége, vagy személyesen szeretné átbeszélni a kampányterv részleteit. Könnyen megközelíthető helyen, ingyenes parkolási övezetben van a központunk, ezzel is kényelmesebbé téve a megbeszélések szervezését, hiszen nem kell senkinek azon gondolkodnia, hogy hol is fog parkolni!

Hivatalos Google Premier Partnerek vagyunk, ami garancia a minőségre!

Ügynökségünk az online marketingre szakosodott. Azért helyeztük fókusz pontba az online marketinges eszközöket, mert a specializálódásnak hála a lehető legmagasabb szintű szakértelemmel tudjuk elvégezni az ügyfeleink által ránk bízott munkát.

Szakértők vagyunk:

Google AdWords 100 %
Google Analytics 100 %
YouTube hirdetések 100 %
Facebook marketing 100 %
Weboldalkészítés 100 %

Hogy mitől vagyunk szakértők?

Szeretjük, amit csinálunk és ezért folyamatosan igyekszünk fejleszteni a tudásunkat – rendszeresen képezzük magunkat és egymást is külső és belső képzésekkel egyaránt!

Minden ügyfelünknél az elsődleges szempont, amikor kezeljük a kampányait, hogy csak olyan beállítások, hirdetések fussanak, amik nyereséget termelnek.

Heti rendszerességgel optimalizáljuk a kampányokat és számszerű, mérhető adatok alapján, kiforrott módszerek alapján dolgozunk.

Időről időre előadásokat, workshopokat is tartunk, ahol igyekszünk átadni a szakmai tudásunkat.

A szolgáltatásainkat igénybe vevők bizalmát a legnagyobb odafigyeléssel, és szakértelemmel háláljuk meg.

Szolgáltatásaink

Google Ads Kampány
Google Ads kampány kezelés és optimalizálás hatékonyan, magas megtérüléssel.
Facebook Kampány
Facebook Ads kampány kezelés és optimalizálás hatékonyan, magas megtérüléssel.
Keresőoptimalizálás - SEO
Részletes weblap elemzés, konkrét javaslatokkal, illetve rendszeres linképítés, mely javítja az oldal elhelyezkedését a Google természetes találatai között.
WordPress Weblap Készítés
Professzionális weblapok készítése WordPress alapokon. SEO beállítások, hacker védelem, automatikus biztonsági mentések, rendszeres frissítés.
Tartalom Marketing
Jól konvertáló, SEO barát weblap szövegek, hírlevél sorozatok, Facebook posztok írása.
Web Analitika
Speciális Google Analytics és Google Tag manager beállítások, mérések beállítása, elemzés.

Miért érdemes minket választani?

Szolgáltatások Egy Helyen
Nem kell ahhoz több online marketing ügynökséget megbíznia, hogy sikeres kampányokat folytathasson: a weboldalkészítéstől a Facebook és AdWords hirdetéseken át a Keresőoptimalizálásig mindenben számíthat ránk!
Figyeljük Az Online Trendeket
Az online marketing egy folyamatosan változásban lévő világ – figyelemmel követjük az újdonságokat és azokat, amelyek potenciális plusz bevételt hozhatnak ügyfeleink számára, azokat beépítjük kampányaikba
Tapasztalat
Sokéves online marketinges területen szerzett szakmai tapasztalatunkkal biztosítjuk megrendelőinknek a magas színvonalú szolgáltatásokat
Webfejlesztői Támogatás
Programozói és weboldalkészítői tudásunknak köszönhetően hozzáértő támogatást nyújtunk ügyfeleinknek a megfelelő mérőkódok és egyéb, az online kampányok támogatásához szükséges fejlesztések kivitelezésében.
Folyamatos Szakmai Fejlődés
Munkatársainkkal szeretjük, amit csinálunk és elkötelezettek vagyunk a szakma iránt. Ennek következtében rendszeresen képezzük magunkat és egymást külső-, valamint belső tréningekkel, előadásokkal.
Figyeljük A Piaci Trendeket
Nem hagyjuk magára ügyfeleinket: rendszeresen igyekszünk ellátni őket tanácsokkal, amikkel konkurenciájuk elé kerülhetnek.
Google Premier Partneri Státusz
Cégünk hivatalos Google Premier Partner, ami garancia a minőségre – az országban mindössze nagyjából 10 ügynökség van, aki megkapta ezt a rangot.

Csapatunk

Online Marketing Ügynökség
Várkondi László

Ügyvezető, Google szakértő

Több, mint 10 éve foglalkozom online marketinggel. Folyamatosan a szolgáltatásaink bővítésén, és a munkánk minőségének megtartásán – vagy ha lehetséges, a javításán – dolgozom. A célom az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, és az általunk elért üzleti eredményekkel. Minden nap azon vagyok, hogy ügyfeleinknek a legkevesebb befektetés mellett a legmagasabb bevételt realizáljuk. Ezen törekvéseim eddig „szerencsére” megvalósultak. A munkatársaimat heti rendszerességgel továbbképzem, hogy mindig a lehető legtöbbet hozhassuk ki a kampányokból.

Online Marketing Ügynökség
Pataki Ildikó

Irodavezető, Google szakértő

A cég megalapulása óta állok ügyfeleink szolgálatában, mint Google szakértő és webgrafikus. A fiókokat nagy odafigyeléssel optimalizálom, illetve én készítem ügyfeleinknek az egyedi bannereket is. Rendszeresen járok Google rendezvényekre, és olvasok szakmai könyveket, és blogokat AdWords témában, hogy az újdonságokról olyan hamar tudomást szerezzünk, amilyen hamar csak lehet. Amint van egy-egy hasznos új funkció, bevezetjük ügyfeleinknél, hogy ezzel javítsuk a konverzióik számát.

Burik Bence

Google és Facebook szakértő

Több éves kampánykezelési tapasztalattal, Google és Facebook hirdetési szakértőként segítem ügyfeleinket napi szinten abban, hogy a lehető legeredményesebbek lehessenek kampányaik. A kampány-beállításokon túl ehhez weboldal-elemzésekkel és javítási javaslatokkal és átfogó marketing tanácsokkal is rendszeresen ellátom őket. Minden újdonságnál megvizsgáljuk munkatársaimmal, hogy milyen módon építhető be az adott ügyfél kampányaiba úgy, hogy abból csak előnye származzon.

Szeretne sikeres Google és Facebook hirdetéseket?

Írjon nekünk és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy közösen dolgozhassunk a sikeréért!
Élő szóban jobban be tudja mutatni a cégét? Hétköznap 8-16 óra között várjuk hívását!