fbpx

Linképítés

Mi az a linképítés?

Lássuk be, a legtöbben nem nézzük meg a kereső találati listájának második oldalát. Sőt! Sok esetben az első oldal aljáig se jutunk. A potenciális ügyfelei se keresnek túlzottan sokáig, így a vállalkozása szempontjából létfontosságú lehet, hogy a kereső találati listáján jó helyen szerepeljen weboldala. Szerencsére ez megoldható! A linképítés segítségével a honlapja pozícióját tudjuk javítani a keresőben.

A linképítés során egy kiválasztott céloldalra és egy, vagy több kulcsszóra jó minőségű, releváns linkeket építünk. Ezeknek a linkeknek köszönhetően a keresőmotorok relevánsabb tartalmúnak érzik a weboldalát a konkurenciához képest. A találati listán a honlapját fogja előnyben részesíti a rendszer.

A linképítés azonban egy hosszabb folyamat a Google AdWords hirdetéseihez képest. Annak ellenére, hogy több idő sikereket elérni vele, mégis megéri, hiszen a kattintásokért nem kell fizetnie, nem úgy, mint a kereső hirdetések esetében.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A linképítés ára egységenként 30.000 Ft + Áfa. Egy egység átlagosan 30-50 épített linket tartalmaz, ami körülbelül egy hónap alatt készül el. Összetettsége miatt azonban minimum háromhavi szolgáltatás igénybevétele ajánlott a teljes siker érdekében. Eddigi ügyfeleink megelégedve tapasztalták, hogy a linképítésbe fektetett pénzük és a rá fordított idő hamar megtérül.

Mire számíthat, ha ránk bízza a linképítést?

[list type=”icon” style=”simple” icon=”chevron-right”]

  • Weboldala előrébb jut a Google találati listáján
  • A jobb pozíciónak köszönhetően több látogató lesz a weboldaladon
  • A látogatók számának növekedésének köszönhetően egyre több megrendelése lesz

[/list]

Felkeltettük az érdeklődését?

Weboldala javuló pozíciója jó eséllyel cége életében is javulást eredményez!
Ön megtesz mindent cége jövőjéért?
Jelentkezzen!

[one_half valign=”top” animation=”none”]

[/one_half]

[one_half_last valign=”top” animation=”none”]

[/one_half_last]