Web Development Services

SEO csomag

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO (Search Engine Optimization) már-már elengedhetetlen, ha valaki sokak által látogatott, könnyen elérhető weboldalt szeretne.

A SEO az online marketing egyik alapeszköze. Fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint a következő eredmények a Chitika felméréséből. A kutatásból kiderül, hogy a kereső találati listájában egy adott pozícióban megjelenő weboldalra átlagosan az érdeklődők hány százaléka kattint.:

  1. hely átkattintási aránya 32.5%
  2. helyé 17.6%, a
  3. helyé pedig 11.4%
    (A találati lista 10. pozícióban megjelenő oldal átkattintási aránya már csak 2,4%! Az első három webhelyen az érdeklődők több mint 61%-a körülnéz. Ezért érdemes nagy hangsúlyt fektetni a keresőoptimalizálásra.)

 

A keresőoptimalizálás egy rendkívül összetett folyamat. Mi az, amit kínálunk a SEO csomagunkat igénybe vevő ügyfeleinknek?

Linképítés:
Lássuk be, a legtöbben nem nézzük meg a kereső találati listájának második oldalát. Sőt! Sok esetben az első oldal aljáig sem jutunk. A linképítés segítségével a weboldal pozícióját tudjuk javítani a kereső találatai között.
A linképítés során egy kiválasztott céloldalra és egy, vagy több kulcsszóra jó minőségű, releváns linkeket építünk. Ez azonban egy hosszabb folyamat a Google AdWords hirdetéseihez képest. Annak ellenére, hogy hosszabb időbe telik sikereket elérni vele, mégis megéri, hiszen a kattintásokért nem kell fizetni, ellentétben a kereső hirdetések esetében. A linképítés ára egységenként 30.000 Ft + Áfa. Egy egység átlagosan 50 épített linket jelent, ami körülbelül egy hónap alatt készül el. Összetettsége miatt azonban minimum 3-6 hónap ajánlott.
A linképítés fontossága nem megkérdőjelezhető a keresőoptimalizálás terén.

 

SEO elemzés:
Ez egy olyan elemzés, melyben a kiválasztott aloldalt, és a hozzá tartozó kulcsszavakat olyan mélységig kielemezzük, hogy végül a megrendelőnk egy terjedelmes, 30-40 oldalas tanulmányt kap, melyből kiderül, hogy mely módon kerülhet az adott kulcsszavakra a kereső találati listájának legelső oldalára. Ez az elemzés nem csak hozzásegít a kívánt eredmény eléréséhez, de lehetővé is teszi azt. Az elemzés ára mindössze 25.000Ft + Áfa.

SEO linkprofil elemzés:
A linkprofil elemzés során felkutatjuk egy weboldalra mutató összes linket. Az elemzett weboldal lehet saját, de a konkurencia oldala is. Ezekkel az információkkal a kezében lépéselőnyhöz juthat a konkurenciával szemben. Ezek a hasznos információk 25.000Ft + Áfáért az Öné lehetnek!

A SEO csomagunkat igénybe vevők könnyű szerrel kerülhetnek a kereső találati listájában előrébb. Minél közelebb van az első helyhez, annál közelebb van az érdeklődőihez! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget a vevőszerzésben!

Vélemények rólunk