Web Development Services

Weblap elemzés

Mire jó a konkurenciaelemzés/linkprofil elemzés?

A linkprofil elemzés során Önnek egy olyan, SEO (keresőoptimalizálás) szempontból hatékony elemzést adunk, mely felhasználásával a konkurenciát megelőzheti a keresők – elsősorban a Google – találati listájában.  Elemzés során feltérképezzük a konkurenciára mutató összes linket.

Vannak olyan helyzetek, amikor a megrendelőnek nem a konkurenciájának az épített linkjei az érdekesek, hanem a sajátjai.
Miért lehet fontos a saját weboldalának linkprofilja?

Ha régebben volt link építve a weboldalán, de már nem tudja, hogy mely honlapokról. Az elemzésből mindezt megtudhatja!
Egy másik ilyen eset lehet például az, ha szeretné ellenőrizni a linképítéssel megbízott személy/cég munkáját. Kiderül, hogy valóban elkészült-e az Ön által megrendelt és kifizetett linképítés.

 

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A teljes linkprofil feltérképezés ára 5.000 Ft + Áfa, mely lássuk be, sokkal csekélyebb, mint a hasznossága. Ne hagyja, hogy konkurenciája Ön előtt legyen a keresőben! Emelje a pozíciót és növelje a piaci részesedést!

Mire számíthat, ha ránk bízza az konkurenciaelemzést?

Egy olyan (excel) dokumentumra, melyben kielemezzük az Ön által választott konkurenciája linkprofilját, így Ön könnyebben megelőzheti a keresőben. Miért fontos, hogy megelőzze a konkurenciáját a keresőben? Gyakorlatilag a jobb pozíció több látogatót eredményez, a több látogató pedig egyenes arányosságban van a megrendelések számával.

Felkeltettük az érdeklődését?

Vegye igénybe szolgáltatásunkat most, hogy mihamarabb megelőzhesse a konkurenseit. Jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja a 06/30-4428-304-es

Vélemények rólunk