Facebook hirdetések

Miért hatékonyak a Facebook hirdetések?

A Facebook a világ legismertebb közösségi oldala. Napi szinten több millió felhasználó keresi fel a weboldalt. A tagok aktivitása igen magas, folyamatosan megosztják, hogy mit éreznek, mit gondolnak, merre jártak, vagy éppen jelenleg hol vannak.

A Facebook egy információs aranybánya. A közösségi oldal a felhasználók által kitöltött adatok (születési idő, lakhely, iskolai végzettség, stb…), és az internetes tevékenységük alapján egy profilt alakít ki. Ez olyan pontos célzást tesz lehetővé a hirdetők számára, hogy már napi 2-3.000 forintos költségkeret mellett is extra hatékonyan hirdethetnek.
A rengeteg beállítási lehetőség, és a folyamatos változások miatt azonban nehéz az eligazodás a rendszerben. Facebook specialista szakembereink jól ismerik a rendszert, ennek köszönhetően a lehető legtöbb ügyfelet/vásárlót szerezzük meg Önnek a legkedvezőbb ügyfélszerzési költséggel.

Önnek egyetlen dolga van: bízza ránk hirdetési fiókját, mi pedig minden beállítást, és a rendszeres optimalizálást elvégezzük, valamint folyamatosan újítunk a hirdetési kreatívokon is a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A Facebook hirdetés havi munkadíját a reklámra költés alapján számlázzuk ki. Facebook kampánykezelési díjainkról az alábbi gombra kattintva tájékozódhat!

Mire számíthat, ha ránk bízza a Facebook hirdetési fiókja kezelését?

  • Több, minőségi ügyfél és vásárló
  • Olcsóbb ügyfélszerzés
  • A hirdetési költségek nagyobb megtérülése: több haszon
  • Rendszeres, heti szintű optimalizálás
  • Havi jelentés érthetően megfogalmazva
  • Webfejlesztői támogatás

Valóban sikeres Facebook kampányokat szeretne? SZUPER!

Írjon nekünk és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy közösen dolgozhassunk a sikeréért!
Élő szóban jobban be tudja mutatni a cégét? Hétköznap 8-16 óra között várjuk hívását!

Kiemelt partnereink

Google Ads és Facebook PPC referenciák
Facebook hirdetések
Facebook hirdetések
Facebook hirdetések
Facebook hirdetések
Facebook hirdetések
Facebook hirdetések