Web Development Services

Youtube hirdetések

Miért jó a Youtube hirdetés?

Mindenki ismeri azt a mondást, hogy egy kép többet ér minden szónál. Jelen esetben a következő lenne érvényes; egy videó többet ér minden képnél…

A Youtube a világ egyik leglátogatottabb videómegosztó oldala.  Magyarországon is széles körben látogatott.  Szerencsére a Google lehetőséget biztosít a portálon történő hirdetésekre. Banneres és szöveges hirdetéseken kívül videó hirdetést is lehet futtatni. Egy igazán ütős videó hirdetés garantálhatja a sikert!

Ha szeretne igazán hatékony videó kampányt indítani, kérjen ajánlatot most!

Milyen előnyei vannak a Youtube hirdetéseknek?

  • Sok embert érhet el rövid időn belül
  • Rövid idő alatt, átlagosan 40-60 másodperc alatt nagy mennyiségű információt közölhet videó hirdetésen keresztül.
  • Olcsó: míg keresési hálózaton akár 200 Forint (vagy több) is lehet egy kattintás ára, a Youtube hirdetéseknél átlagosan 5 Forint egy megtekintés. (Megtekintésről onnantól beszélünk, ha a megtekintő végignézi a hirdetést, vagy minimum 30 másodpercet megnéz belőle.)
  • Meglehetősen pontosan lehet célozni
  • Remarketingre is van lehetőség (megcélozhatjuk azokat, akik jártak a weboldalán, vagy megtekintettek Öntől egy videót.)
  • Videó hirdetéseken kívül képes, vagy szöveges fedvényen, banneren, és a youtube keresőjében is lehet hirdetni (ezek mind-mind nagyon hatékony módszerek!).

Már használja a Google hirdetési rendszerét, de jobb eredményeket szeretne elérni vele?

Mi segítünk Önnek! Átnézzük jelenlegi fiókját, optimalizáljuk, és folyamatosan figyelemmel követjük az eredményeket, és amennyiben szükséges, módosítunk. A pontos beállítások fontosak a hirdetési keret hatékony elköltéséhez. Ha ránk bízza fiókját, azon leszünk, hogy csökkentsük a kattintásonkénti költséget, és növeljük a megrendelések számát.

 

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szolgáltatás szerves része az Adwords kampány kezelés szolgáltatásunknak, mely tartalmazza a Keresési és Display hálózatos hirdetések létrehozását és folyamatos optimalizációját is. Havi rendszerességgel jelentést is készítünk Önnek a fiók aktuális teljesítményéről.

 

Felkeltettük az érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a 06/30-4428-304-es telefonszám hívásával!

Vélemények rólunk