Fotózás

NORMÁL TERMÉKFOTÓZÁS
Ma már nem elég jó termékeket készíteni, a tálalása fontos! A minőségi termékfotók felhasználhatóak online és offline hirdetésekben és áruházakban is.
3D TERMÉKFOTÓZÁS
3D termékfotók, amelyek elforgathatóak 360 fokos körben. A termékek bemutatásának az egyik leghatékonyabb módja a 360 fokos képek használata. Webshopok számára ideális!
GÖMBPANORÁMA FOTÓZÁS
360 fokos gömbpanoráma képek készítése. A 360 fokos panoráma képek ideálisak szállás- és üzlethelyiségek, utcaképek bemutatására és virtuális túrák készítésére.
INGATLAN FOTÓZÁS
Ingatlan értékesítés vagy bérbeadás esetén a minőségi képek eldöntik az üzlet sikerét. Hozza ki a legtöbbet az eladó/kiadó lakásokból és irodákból!
ÜZLETI PORTRÉFOTÓZÁS
Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos az első benyomás. Az előítéletek 3 másodperc alatt megszületnek. A vásárló azt fogja választani, aki felkelti a figyelmét és bizalmat ébreszt.
RENDEZVÉNYFOTÓZÁS
Legyen szó konferenciáról, szerződés aláírásról, megnyitóról vagy bármilyen üzleti eseményről, a rendezvényfotózás szolgáltatás segít megörökíteni, sokszorosítani és sok emberhez eljuttatni a pillanatot.

Fotós szolgáltatásainkról érdeklődjön!

Írjon nekünk és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy közösen dolgozhassunk a sikeréért!
Élő szóban jobban be tudja mutatni a cégét? Hétköznap 8-16 óra között várjuk hívását!