Adwords kampány kezelés árak

Az Adwords hirdetések kattintási díját a Google részére kell fizetni, melynek keretösszegét a megbízó határozza meg.
A kampány kezelési szolgáltatás munkadíja nettó árként értendő, a havi költés megadott százaléka a lenti táblázat alapján,
vagy a hozzá tartozó minimum kezelési díj. (amelyik magasabb) Az ár 1 domainra vonatkozik, több domain esetén külön ajánlatot adunk.
6, vagy 12 hónap előre fizetés esetén jelentős kedvezményt nyújtunk.
A kampányok felállítása (setup) ingyenes, illetve az Adwords bármely hirdetési típusának használata esetén sem kérünk felárat.
A mérőkódok beépítésében programozói segítséget nyújtunk, mely szintén ingyenes.
Havi költés Kezelési díj (költés%) Minimum kezelési díj
250.000Ft alatt 25% 40.000Ft
250.000Ft-500.000Ft 20% 50.000Ft
500.000Ft-1.000.000Ft 15% 100.000Ft
1.000.000Ft felett 10% 150.000Ft

Akik már minket választottak

Referenciák

Gyakran Ismételt Kérdések

Mitől függ a kampány kezelés ára?

Az Adwords kampány kezelés ára számos tényezőtől függ, ezért a fenti árak csak tájékoztató jellegűek. Mindenkinek egyedi árat adunk az alapján, hogy mennyire bonyolult az adott kampány beállítása, a kitűzött marketing cél elérése, fenntartása és folyamatos optimalizálása. Az árajánlatban szerepel majd egy alapár és a költés mértékétől függő kiegészítő ár.

Mit kapok a kampány kezelésen kívül?

A havi díjban benne van az Összes létező kampány típus beállítása, vagy optimalizálása. Ezekre mi javaslatot teszünk, hogy az Ön esetében melyik lenne a legcélszerűbb. Amennyiben újdonságok jelennek meg az Adwordsben, azokat kérés nélkül is alkalmazzuk az Ön kampányaiban és írásban tájékoztatjuk erről.
Minden hónap elején részletes kimutatást fog kapni táblázatos adatok formájában, melyet magyarázó szöveggel egészítünk ki.

Miért nem látom a hirdetéseimet ha rákeresek?

Nagyon fontos, hogy SOHA ne keressen rá a saját hirdetéseire, mert ezzel rontja a saját kampánya mutatóit, így egyre drágábbak lesznek a kattintások is és még ritkábban fog megjelenni, még rosszabb pozícióban. Mindig az Adwordsön belépve az Eszközök --> Hirdetés előnézet menüpontban tesztelje a megjelenést, mert ez az egyetlen helyes módszer.

Ki tudják javítani az elrontott beállításokat is?

Igen. Azzal kezdjük a munkát, hogy átnézzük a jelenlegi kampányokat és a hibás beállításokat kijavítjuk, illetve a legtöbb esetben újra létrehozzuk a nulláról.

Rólunk mondták