AdWords kampány kezelés

AdWords kampány kezelés

Mi a Google AdWords?

A Google AdWords nem más, mint fizetett hirdetések a Google rendszerében. A hirdetések révén felkerülhet a Google találati lista első helyére is, akár már a hirdetések elindításának napján. Az AdWords hirdetések megjelenéséért nem, csakis a kattintásokért kell fizetni. A kattintások költsége eltérő, mert a rendszer aukció alapon működik. Minden egyes hirdetés megjelenésénél egy aukció megy végbe. A versenytársak által ajánlott kattintási áron kívül sokat számít a minőségi mutató melyet a hirdetések és a weblap relevanciája alapján számít ki a rendszer.

A kampány kezelés során rendszeres optimalizálással növekszik a minőségi mutató így egyre olcsóbbak a kattintások.
Folyamatosan kizárjuk azokat a célzásokat melyek nem hoznak eredmény, így azonos költségből több ügyfelet tudunk szerezni.

Már használja a Google hirdetési rendszerét, de jobb eredményeket szeretne elérni vele?

adwords optimalizálás

A megfelelően beállított, és folyamatosan optimalizált fiók, sokkal költséghatékonyabban működik, a pontosabban beállított célcsoport kisebb költségek mellett, több vásárlást és megrendelést eredményez. Ezért fontos, hogy egy profi Adwords ügynökséget bízzon meg a kampány kezeléssel, így a kifizetett munkadíj többszörösen megtérül és az Ön értékes ideje is felszabadul.
A Toptarget Marketing Kft Premier Google Partner, ami garancia az eredményes munkára.


Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A költségek egyik része az, amit a Google-nek fizet a kattintások után. Azt természetesen Ön szabja meg, hogy havonta mennyit szán hirdetésekre, de teszünk rá javaslatot. A költségek másik része pedig az Adwords kampány kezelés díja, melyet a fiókjának kezeléséért és folyamatos optimalizálásáért fizet. Tekintse meg árainkat itt.

Bízza ránk az Adwords kampányai kezelését!
Ügyfeleinknek a lehető legtöbb kattintást és vásárlást igyekszünk elérni a lehető legalacsonyabb költségek mellett.

Már kezdéskor átvizsgáljuk weblapját és javaslatot teszünk a szükséges változtatásokra, hogy maximalizálni tudjuk az eredményeket.


Mire számíthat, ha ránk bízza az AdWords fiókjának kezelését?

  • Heti rendszerességgel optimalizáljuk fiókját a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében.
  • Folyamatosan figyeljük az AdWords újdonságait, és fiókjában bevezetjük azokat.
  • Havi rendszerességgel jelentést készítünk a kampányok teljesítményéről.
  • A táblázatos kimutatás mellett egy szöveges értékelést is küldünk, melyben érthetően leírjuk a fontosabb adatokat, változásokat.
  • Semmiért sem kérünk felárat, az Adwords összes lehetőségét kihasználva dolgozunk
  • Programozói támogatásban részesítjük Önt.

Felkeltettük az érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a 06/30-4428-304-es telefonszám hívásával!


Vélemények rólunk

Laci/toptarget segítségével sikerült olyan kampányt is beállítani, ami elképesztően jó átkattintási és vásárlási arányokat hozott. Mivel minden azonnal nyomon követhető állítható egy jól beállított hirdetés olyan mint egy pénz gyár, adott reklám költségből annak sokszorosát hozza vissza.
Faragó Boldizsár
Biosziget.hu
Szerencsének köszönhetjük, hogy rá találtuk a Toptarget-re, mert 2 éve kezeli weboldalunkat és Adwords hirdetéseinket, és végre elmondhatjuk, hogy még soha ennyi megrendelő nem talált ránk az interneten, ráadásul úgy hogy fele annyit fizetünk mint más cégeknek eddig!
Szabó Károly és Kristóf
Gyorsszaki.hu
Mióta Laci kezeli a hirdetéseimet sokkal több ügyfelem van, szinte minden nap csörög a telefonom! A folyamatos együttműködésnek köszönhetően a kezdeti jó eredményeket sikerült közösen tovább javítani és a vállalkozásomat nagy mértékben fellendíteni.
Pásztó Sándor
psacel.hu