Webszövegírás

A megfelelő szöveges tartalom előállítása segít majd, hogy a weboldal látogatóiból érdeklődők – vásárlók legyenek.

Szövegírás tartalommarketing

A marketing szövegírás megkerülhetetlen, alapvető része minden sikeres PPC kampánynak. Egy jól megírt reklámszöveg  fog az oldalra érkező látogatóból vevőt, vagy komoly érdeklődőt csinálni. A lehető legjobban beállított Google Ads, vagy Facebook Ad hirdetések sem tudják hozni a maximumot, ha nincs mogotte kreatív, hiteles és jó tartalom, ami elad. PPC-vel sorozatos helyzetet teremtünk, de a gólt végül be kell rúgni.

Ütős marketing szöveggel sokkal hatásosabbak lesznek a kampányok

A magasfokú és friss technikai tudást igénylő hirdetéskezelés mellett a dolgok humán oldalát, a kreatív, érzelmekre ható, meggyőző szövegírást is kínáljuk, mint extra szolgáltatást. Ezzel több konverziót tudunk elérni és a végeredmény önt is elégedettebbé teszi.

Szeretné hirdetéseiből kihozni a maximumot?

Minőségi marketing üzenetet, a márka kommunikációját adjuk, vagyis az Ön legjobbik arcát mutathatja közönségének.

Kérjen ajánlatot!

Megtudhatja miért érdemes minket választania!

Keresőmarketing szövegírás, tartalommarketing

Ha ismertebbé szeretné tenni cégét, márkáját, weboldalát, akkor három területen kell erős és hatásos szöveget írni, vagy íratni, Vállaljuk az alábbiakat:

  1. Webszövegírás, az oldal tartalmának frappáns megfogalmazása. Az alap, aminek el kell tudni adni, összhangban kell lenni a célcsoport igényével, a kulcsszavakkal, a SEO szempontokkal és hatásos érzelmi marketing pszichológiai eszközeivel.
  2. Blogírás, blogcikk – olyan tartalom, ami megfogja a vevők figyelmét, rendszeresen frissül és akár önállóan is hirdethető. Növelheti a márka hitelességét, kapcsolatot talál a vevő problémáihoz, gondolataihoz, reagál a friss szakmai hírekre, oktatja a piacot, megalapozza az érdeklődést és az eladást.
  3. Hirdetés szövegek, Adwords és Facebook szövegek, izgalmas, elbűvölő és rövid üzenetek, melyekre egyszerűen muszáj rákattintani.
  4. PR cikk, SEO cikk, olyan érdekes írott anyag, ami külsős, más weboldalakon, újságokban, blogokon jelenik meg Önről, és van benne hivatkozás a webhelyére.

Webes olvasási szokásokra írt szöveg

Máshogy olvasunk egy tenyérnyi mobilképernyőn, mint ahogy írni tanultunk az iskolában. Máshogy tudunk hatást elérni, az online marketing szöveghez más szerkezet, más felépítés kell, hogy a mikropillanatokat, a rövid figyelmi időt, a kis döntési helyzeteket kihasználjuk.

Google Ads kulcsszavak és a szövegírás összefüggése

Roppant egyszerű a kép: a felhasználói élmény minőségét javítja, ha jól van megírva az a céloldal, amire a vevőt visszük a hirdetésből. A Google nézi a hirdetéseknél a céloldal minőségét, és minősíti a céloldallal kapcsolatos élményt, így lehet: átlag alatt/ átlagos/ kiemelkedő.
A minőség a hirdetés kattintási árában is megjelenik, mert a releváns céloldal, a jó felhasználói élmény olcsóbban juthat egy kattintáshoz, mint az ami silány, zavaros, vagy épp szegényes.
A fontos kulcsszavakon túl az a marketing tudást, azt az emberi tényezőt tudjuk beletenni, amivel meggyőzőbb lesz, így jobban tud eladni az átlagnál.

Célunk az Ön sikere

Akkor tudjuk a maximumot kihozni a ránk bízott hirdetési keretből, ha a céloldali élmény is maximális. Az egyik legtapasztaltabb, keresési hálózati hirdetésekhez is jól értő marketing szövegíró segít megírni, összerakni a céloldalakat. Szavai százmilliós nagyságrendben adtak el az elmúlt években, szinte minden területen tudunk referenciát mutatni.

Kérjen ajánlatot!

Megtudhatja miért érdemes minket választania!

Facebook Ads hirdetések és a tartalommarketing

A Social média világában rettenetesen fontos, hogy állandóan legyen friss tartalom, legyen mondanivaló, ami megfogja a szemet. Itt ugyanannyira, szinte még fontosabb a céloldal szövege, mint a kép, a ragyogó és izgalmas kreatívok. Sokkal többet tudunk optimalizálni a a beállításokkal, a célközönségekkel,

A facén azok lesznek igazán sikeresek, akik folyamatosan képesek megfelelő tartalommarketingre, üzleti kommunikációra, amit a PPC hirdetés tud eljuttatni a célközönséghez.
A legtöbb cégnél erre hosszútávon csak kevesen képesek, így bőven kiszervezhető. Vállaljuk azt, hogy mi akkor is tudunk újat mondani, ha Ön kifogyna a szóból, vagy az ötletekből.

Weboldal szövegírás

Az általunk készített weboldalakat kompletten, kérésre marketing szöveggel együtt adjuk, amihez a megfelelő tartalmat, mondanivalót Önnel egyeztetve egy gyakorlott reklámszövegíró írja meg.
A tartalom kialakításakor már eleve szempont lesz a jó hirdethetőség, a megfelelő kulcsszavak használata. Az oldal szerkezete és a hirdetési fiók tökéletes összhangban fog állni. Ha az így készült oldalt elkezdjük hirdeti a Google Ads-ban, akkor a kampányok jóval hamarabb hozhatják a várt eredményeket.

Kiemelt partnereink

Google Ads és Facebook PPC referenciák
Webszövegírás
Webszövegírás
Webszövegírás
Webszövegírás
Webszövegírás
Webszövegírás