SEO elemzés

Mire jó a SEO elemzés?

A SEO, azaz a keresőoptimalizálás feladata a weboldala előrébb juttatása a keresési találati listán.
A rangsorolás egyik legfontosabb tényezője a keresőbarát weblap, az elemzés segítségével minden lényeges hibát feltárunk, ami fontos lehet ebből a szempontból.

A SEO elemzés során a weblapjának az összes aloldalát megvizsgáljuk keresőoptimalizálási szempontból. Az elemzés során átvizsgáljuk a weblap összes aloldalát, és kiemeljük azokat a részeket, amelyeket javítani vagy módosítani kell a keresőbaráttá tétel érdekében. Ezáltal nagyobb eséllyel versenyezhetünk a főbb konkurensekkel szemben.

A SEO elemzés további előnye, hogy feltárhatja a weboldal gyenge pontjait, amiket javítva hatékonyabbá és vonzóbbá tehetjük azt a felhasználók és a keresőmotorok számára egyaránt. Emellett segítséget nyújt a kulcsszavak és tartalmi elemek optimalizálásában, hogy a weboldalunk relevánsabb legyen a keresések szempontjából. A SEO elemzés eredményei alapján konkrét javaslatokat kaphatunk a keresőoptimalizálási stratégiánk fejlesztéséhez, ami hosszú távon növelheti a weboldalunk látogatottságát és eredményességét.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

SEO elemzés szolgáltatásunk ára mindössze 50.000Ft+ÁFA
Az ár 2db teljeskörű elemzést tartalmaz. Az elsőt a megrendeléskor készítjük el, a másodikat a hibák javítása után, így ellenőrizni tudja hogy maradt-e megoldásra való probléma.

Amennyiben szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vagy kérdése lenne ezzel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!