Így kerülj fel a Google Térképre

Sokaknak még mindig fejtörést okoz, hogyan jelenhet meg a Google térképen a vállalkozásának a címe. Az alábbi bejegyzésben bemutatjuk, hogyan tudsz regisztrálni és felkerülni a térképre, illetve ebből fakadóan milyen további lehetőségeid adódnak.

Google Cégem

Ez egy ingyenes szolgáltatás, amelyen keresztül a vásárlóid könnyedén rád találhatnak.
Ezen a honlapon elindulva tudod a vállalkozásod pontos címét megadni. Ha van már google fiókod, akkor be kell jelentkezned, ha nincs, hozz létre egyet. Miután megadtad a céged nevét, pontos címét és a vállalkozás típusát, egy igazoló kódot fogsz kapni telefonon vagy postai úton küldött levél formájában. Az utóbbi beletelhet 2-3 hétbe is, viszont a Google így tudja ellenőrizni, hogy azon a címen tényleg a Te vállalkozásod van.
Így kerülj fel a Google Térképre
Képekkel és rövid bemutatkozással is tudod még színesíteni a google cégem fiókodat. Miután pedig az ellenőrző kóddal igazoltad a vállalkozásodat, már meg is jelensz élesben a térképen.
Több szempontból is jó, ha fent vagy a térképen. Azon kívül, hogy a közelben lévő ügyfelek hamarabb besétálnak az üzletedbe miután rád találtak a Google-ön keresztül, (ha például csak keresnének egy fodrászatot néhány km-es távolságban a lakhelyüktől), még a Google AdWords-ben is tudod használni helybővítményként.
Így kerülj fel a Google Térképre
Azaz, ha valaki rákeres a termékedre/szolgáltatásodra, azonnal látja, hogy hol vagy helyileg, nem kell keresgélni még az oldaladon, rákattint és már akár tervezheti is az útvonalat hozzád.
Erre persze akkor van lehetőséged, ha hirdetsz is az AdWords-ön keresztül. Ha ugyanazzal az e-mail címmel vagy regisztrálva a Google Cégem fiókba, mint amivel az AdWords-öt is kezeled, egyszerűen a Hirdetésbővítmények fül alatt, a helybővítményt kiválasztva tudod szinkronizálni a regisztrált címet vagy címeket. Ha nem egyezik az e-mail cím, akkor pedig tudsz küldeni egy hozzáférési kérelmet a Google Cégem tulajdonosának az AdWords fiókon keresztül, aki miután engedélyezte ezt a kérelmet, már tudod is szinkronizálni a helyszíneket.
Így kerülj fel a Google Térképre
 
Ha kérdésed lenne vagy felkeltettük az érdeklődésedet, kérd neked szóló, egyedi árajánlatunkat!
ÁRAJÁNLAT KÉRÉS